Είμαστε πλέον περήφανα πιστοποιημένοι

με το πρότυπο Leaping Bunny.

 

Ακόμα μια έμπρακτη απόδειξη της cruelty-free αποστολής μας.

Όταν ο Horst Rechelbacher ίδρυσε την Aveda το 1978, καθιέρωσε μια ισχυρή αποστολή: Φροντίδα για τον πλανήτη και τους ανθρώπους του. Αυτό -μεταξύ πολλών άλλων- σημαίνει ότι ποτέ δεν δοκιμάσαμε τις συνθέσεις, τα συστατικά ή τα προϊόντα μας σε ζώα, ποτέ δεν θα το κάνουμε και ποτέ δεν θα ζητούσαμε από άλλους να το κάνουν για λογαριασμό μας. Σχεδόν 45 χρόνια αργότερα, επεκτείνουμε τη δέσμευσή μας για την ευημερία των ζώων και του πλανήτη, αποκτώντας την πιστοποίηση Leaping Bunny Approval, το χρυσό πρότυπο του οργανισμού Cruelty Free International.

 

Μια κληρονομιά φροντίδας για τον πλανήτη και τους κατοίκους του

- Η προστασία του πλανήτη μας και των κατοίκων του είναι το επίκεντρο της αποστολής μας. Για να την εκπληρώσουμε με ακεραιότητα, έχουμε θέσει προτεραιότητες σε 6 διακριτούς τομείς:

- Ασφαλής ομορφιά και υπεύθυνη παραγωγή πρώτων υλών.

- Ανακυκλωμένες συσκευασίες.

- Παραγωγή με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος.

- Συμβολή στην παροχή καθαρού νερού σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη σε παγκόσμιο επίπεδο και προστασία του σε τοπικό επίπεδο.

* Παραγωγή vegan συνθέσεων.

 

Είμαστε αντίθετοι στα πειράματα σε ζώα από το 1978, όμως αναζητούμε συνεχώς τρόπους βελτίωσης. Το 2020, πήραμε την κρίσιμη απόφαση να γίνουμε 100% vegan, αφαιρώντας έτσι όλα τα ζωικά προϊόντα και υποπροϊόντα από τις συνθέσεις μας. Τώρα και για πάντα, όλες οι φόρμουλες μας είναι απαλλαγμένες από συστατικά όπως το κερί μέλισσας και το μέλι, βασιζόμενες αντ' αυτού σε υψηλής απόδοσης και φυτικής προέλευσης εναλλακτικές λύσεις.

Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι αποκτήσαμε την Πιστοποίηση Leaping Bunny. Αυτή η σημαντική εξέλιξη υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να γίνουμε μια πιο διαφανής εταιρεία, καθώς και την αντίθεσή μας στα πειράματα σε ζώα. "Η Aveda ιδρύθηκε με γνώμονα τη φροντίδα για τον κόσμο στον οποίο ζούμε, και αυτό σήμαινε πάντα να μην κάνουμε πειράματα σε ζώα", σημειώνει η Barbara De Laere, Global Brand President της Aveda. "Είμαστε πρωτοπόροι στη βιωσιμότητα για περισσότερα από 40 χρόνια και είμαστε υπερήφανοι που υπογραμμίζουμε αυτή τη δέσμευση προς τον πλανήτη και τους κατοίκους του με την πιστοποίηση Leaping Bunny, το διεθνώς αναγνωρισμένο χρυσό πρότυπο για τα cruelty-free καλλυντικά από τον οργανισμό Cruelty Free International.

 

Τι σημαίνει η πιστοποίηση Leaping Bunny

Η ύπαρξη ανεξάρτητης εξωτερικής επίβλεψης των προσπαθειών μας για την ευημερία των ζώων δημιουργεί εμπιστοσύνη και διασφαλίζει ότι τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται στα υψηλά μας πρότυπα. Η απόκτηση της πιστοποίησης Leaping Bunny είναι ακόμα ένας τρόπος για να γίνουμε ένας πιο διαφανής οργανισμός.

Άλλες πρωτοβουλίες για διαφάνεια περιλαμβάνουν τις ενέργειες μας για την προμήθεια συστατικών. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε καινοτόμο τεχνολογία blockchain για να επαληθεύσουμε την ποιότητα και την προέλευση των υλικών στο πλαίσιο της προμήθειας βανίλιας από τη Μαδαγασκάρη. Διασφαλίζουμε την ιχνηλάτηση της προμήθειας συστατικών έχοντας ένα ανεξάρτητο, αμετάβλητο αρχείο της διαδρομής κάθε κόκκου βανίλιας. Αυτό είναι μόλις ένα παράδειγμα των προσπαθειών μας για διαφάνεια.

 

 

Είμαστε αντίθετοι στα πειράματα σε ζώα από το 1978 και τώρα διαθέτουμε την πιστοποίηση Leaping Bunny - ένα κρίσιμο επίτευγμα στην αποστολή μας για φροντίδα και διαφάνεια.