Διαφάνεια από το Α ως το Ω

Ανίχνευση του ροδιού μέσω blockchain

Η ανιχνευσιμότητα είναι σημαντική όταν πρόκειται για βοτανικά συστατικά. Μπορεί να συμβάλει στην παρακολούθηση και τη διασφάλιση της ποιότητας των συστατικών και των υπεύθυνων πρακτικών προμήθειας σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού. Η Aveda χρησιμοποιεί αυτή τη διαφάνεια στην αλυσίδα εφοδιασμού του ελαίου από σπόρους ροδιού για να συμβάλει στην περιβαλλοντική και κοινωνική αναβάθμιση των κοινοτήτων βιολογικής παραγωγής μας, υποστηρίζοντας τις γυναίκες και τα κορίτσια μέσω της πρόσβασης σε μια καλύτερη ζωή.

Το ταξίδι της προμήθειας του ροδιού Aveda

1. Φρούτα που καλλιεργούνται επεξεργασμένα
Adana, Τουρκία

Ο καρπός του ροδιού καλλιεργείται σε πιστοποιημένο βιολογικό αγρόκτημα και αποστέλλεται σε μεταποιητή όπου αποχυμώνεται, ενώ οι σπόροι ανακτώνται για να αποφευχθεί η σπατάλη.

2. Ανακτημένοι σπόροι μετατρέπονται σε έλαιο
Negev, Ισραήλ

Ο παραγωγός ελαίων ανακυκλώνει τα απόβλητα των σπόρων χυμού και βρίσκεται στο Kibbutz Sa'ad. Ο καταμερισμός των κερδών του προμηθευτή και η υποδομή αυτής της κοινότητας Kibbutz στηρίζει ένα θεραπευτικό οικοτροφείο για κορίτσια που βρίσκονται σε κίνδυνο.

3. Διανομή
New Jersey, Αμερική

Το έλαιο από σπόρους ροδιού αποστέλλεται στο New Jersey.

4. Παραγωγή
Blaine, Μινεσότα

Ο σπόρος του ελαίου ροδιού φτάνει στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Aveda και αναμιγνύεται στις φόρμουλες της σειράς nutriplenish hair care.

Αγοράστε προϊόντα με ρόδι