"Φυτεύοντας" την ομορφιά
στον κόσμο


Η φροντίδα για τον πλανήτη βρίσκεται στο

επίκεντρο της αποστολής μας.

 

Ανακαλύψτε πώς το κάνουμε.

Υπεύθυνη συσκευασία


Στοχεύουμε να ηγηθούμε της βιομηχανίας ομορφιάς με περιβαλλοντικά υπεύθυνες συσκευασίες, συν-δημιουργώντας πρωτοποριακές λύσεις μαζί με τους προμηθευτές για τη μείωση πρωτογενών πλαστικών με βάση το πετρέλαιο.


ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ:

Υπεύθυνη Παραγωγή


Στοχεύουμε προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον, μέσω της χρήσης 100% αιολικής και ηλιακής ενέργειας στην παραγωγή και προγραμμάτων για τη μείωση των αποβλήτων και των υδάτων στην κύρια μονάδα παραγωγής της Aveda.
 

 


ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ:

Υπεύθυνη Προμήθεια


Το όραμά μας είναι να θέσουμε νέα πρότυπα ηγεσίας της ομορφιάς μέσω της δέσμευσης της Aveda για την ακεραιότητα της εφοδιαστικής αλυσίδας με ανιχνεύσιμα, δίκαια και βιώσιμα συστατικά.

ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ: 

Το 93% των αιθέριων ελαίων είναι πιστοποιημένο βιολογικό ή βιώσιμα άγριο.


Παράλληλα με τους μη κερδοσκοπικούς εταίρους μας στην περιοχή, συμβάλλουμε στη δημιουργία θέσεων εργασίας και εισοδήματος στις κοινότητες από τις οποίες προερχόμαστε, διδάσκοντας στους ανθρώπους τους βιώσιμες τεχνικές γεωργίας και βοηθώντας τους να παρέχουν στις οικογένειές τους μια καλύτερη ζωή.

Η φιλοσοφία μας για τα συστατικά


Αυτό που είναι στο εσωτερικό έχει σημασία.
Γι' αυτό δουλεύουμε ακούραστα για να σας φέρουμε τα καλύτερα δυνατά προϊόντα.

 


Πώς το κάνουμε:

Κοινωνική Ευθύνη


Η Aveda φροντίζει τον κόσμο από το 1978. Μέχρι σήμερα, οι επισκέπτες, οι artists και  οι εργαζόμενοί μας έχουν συγκεντρώσει σχεδόν 65 εκατομμύρια $ για να βοηθήσουν στη χρηματοδότηση περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών παγκοσμίως. Και ο στόχος μας είναι να αυξήσουμε αυτόν τον αριθμό στα 75 εκατομμύρια $ μέχρι το 2022 μέσω των ετήσιων πρωτοβουλιών μας για τον Μήνα της Γης. Συνεργαζόμαστε με το charity: water, ώστε να παρέχουμε πρόσβαση σε καθαρό νερό, αποχέτευση και υγιεινή σε κοινότητες στην Ινδία, το Νεπάλ, τη Μαδαγασκάρη και την Αιθιοπία – όλες τις χώρες από όπου προμηθεύουμε συστατικά.

Η Aveda διαθέτει πλέον την πιστοποίηση Leaping Bunny

Η Aveda διαθέτει πλέον την
πιστοποίηση 
Leaping Bunny.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Aveda είναι vegan, 90% φυσικής προέλευσης, με αιολική & ηλιακή ενέργεια και 100% PCR PET συσκευασίες.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ AVEDA

Φυτικής προέλευσης.
Βιωσιμότητα στο επίκεντρο.

1Η παραγωγή των προϊόντων τροφοδοτείται από τα ηλιακά panel της Aveda ή /και από αιολική ενέργεια, μέσω πιστώσεων ανανεώσιμης ενέργειας και αντισταθμίσεων άνθρακα. Στοχεύουμε να αποκτήσουμε την πιστοποίηση Silver Zero Waste to Landfill χρησιμοποιώντας το σύστημα UL, μέχρι το τέλος του 2021 στην κύρια μονάδα παραγωγής μας. 2Η σειρά περιποίησης μαλλιών είναι κατά μέσο όρο 90% φυσικής προέλευσης βάσει του προτύπου ISO. Φυτικής προέλευσης, χωρίς ορυκτά πετρελαίου ή νερό. 3Πρωτοπόροι στο χώρο της ομορφιάς στη συσκευασία, καθώς η Aveda ήταν η πρώτη εταιρία που χρησιμοποίησε ανακυκλωμένο πλαστικό. 85% των συσκευασιών μας είναι από 100% ανακυκλωμένο PET που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί.