"Φυτεύοντας" την ομορφιά

στον κόσμο


Η φροντίδα για τον πλανήτη βρίσκεται στο

επίκεντρο της αποστολής μας.

 

Ανακαλύψτε πώς το κάνουμε.

Υπεύθυνη

Παραγωγή


Μέσω δραστικών μειώσεων των αποβλήτων και
των υδάτων σε όλη την Value Chain της Aveda,
προσπαθούμε πάντα προς ένα πιο βιώσιμο
μέλλον, κάθε μέρα.
 

 


ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ:

Υπεύθυνη συσκευασία


Θα ηγηθούμε της βιομηχανίας ομορφιάς με
περιβαλλοντικά υπεύθυνες συσκευασίες, συν-
δημιουργώντας πρωτοποριακές λύσεις με
προμηθευτές για τη μείωση της εξάρτησης από
πλαστικά και την παγκόσμια ρύπανση που
δημιουργείται από αυτά.


ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ:

Υπεύθυνη Προμήθεια


Το όραμά μας είναι να θέσουμε νέα πρότυπα ηγεσίας της ομορφιάς μέσω της δέσμευσης της Aveda για την ακεραιότητα της εφοδιαστικής αλυσίδας με ανιχνεύσιμα, δίκαια και βιώσιμα συστατικά.

ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ: 

Το 95% των αιθέριων ελαίων είναι πιστοποιημένο βιολογικό ή βιώσιμα άγριο.

To 100% των εκχυλισμάτων από φοίνικα είναι πιστοποιημένα βιολογικό και με διαπίστευση Identity Preserved Certified, παράγεται σύμφωνα με τις οδηγίες του Roundtable for Sustainable Palm Oil.

Παράλληλα με τους μη κερδοσκοπικούς εταίρους μας στην περιοχή, συμβάλλουμε στη δημιουργία θέσεων εργασίας και εισοδήματος στις κοινότητες από τις οποίες προερχόμαστε, διδάσκοντας στους ανθρώπους τους βιώσιμες τεχνικές γεωργίας και βοηθώντας τους να παρέχουν στις οικογένειές τους μια καλύτερη ζωή.

Καθαρή Ομορφιά


Αυτό που είναι στο εσωτερικό έχει σημασία.
Γι' αυτό δουλεύουμε ακούραστα για να σας φέρουμε τα καλύτερα δυνατά προϊόντα.

 


Πώς το κάνουμε:

Κοινωνική Ευθύνη


Η Aveda φροντίζει τον κόσμο από το 1978. Μέχρι σήμερα, οι επισκέπτες, οι artists και  οι εργαζόμενοί μας έχουν συγκεντρώσει σχεδόν 65 εκατομμύρια $ για να βοηθήσουν στη χρηματοδότηση περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών παγκοσμίως. Και ο στόχος μας είναι να αυξήσουμε αυτόν τον αριθμό στα 75 εκατομμύρια $ μέχρι το 2022 μέσω των ετήσιων πρωτοβουλιών μας για τον Μήνα της Γης. Συνεργαζόμαστε με το charity: water, ώστε να παρέχουμε πρόσβαση σε καθαρό νερό, αποχέτευση και υγιεινή σε κοινότητες στην Ινδία, το Νεπάλ, τη Μαδαγασκάρη και την Αιθιοπία – όλες τις χώρες από όπου προμηθεύουμε συστατικά.

Η Aveda διαθέτει πλέον την πιστοποίηση Leaping Bunny

Η Aveda διαθέτει πλέον την
πιστοποίηση 
Leaping Bunny.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Aveda είναι vegan, 90% φυσικής προέλευσης, με αιολική & ηλιακή ενέργεια και 100% PCR PET συσκευασίες.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ AVEDA

Φυτικής προέλευσης.
Βιωσιμότητα στο επίκεντρο.

1Η παραγωγή των προϊόντων πραγματοποιείται από την ηλιακή συστοιχία της Aveda και/ή την αιολική ενέργεια μέσω πιστώσεων ανανεώσιμης ενέργειας και αντισταθμίσεων εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Επιδιώκουμε να επιτύχουμε την πιστοποίηση Silver Zero Waste to Landfill χρησιμοποιώντας το σύστημα UL μέχρι το τέλος του 2023 στις κύριες εγκαταστάσεις παραγωγής μας. 2Το 85%+ των φιαλών και των βάζων PET για την περιποίηση του δέρματος και του styling μαλλιών μας αποτελούνται από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό που έχει χρησιμοποιηθεί. Η Aveda ήταν η πρώτη εταιρεία ομορφιάς που χρησιμοποίησε 100% ανακυκλωμένες συσκευασίες PET που είχαν ήδη χρησιμοποιηθεί. 3