Refinery29 x Aveda partnership imagery featuring Tara Thomas.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΥΝΑΤΕΣ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ

 

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΑΡΘΡΩΝ UNBREAKABLE BOND

Στην Aveda πιστεύουμε πως η δύναμη είναι κάτι περισσότερο από ένα φυσικό μέτρο, πηγάζει εσωτερικά. Για την ανάδειξη της εσωτερικής και εξωτερικής δύναμης των γυναικών, συνεργαστήκαμε με το Refinery29 και δημιουργήσαμε τη σειρά Unbreakable Bond. Ανακάλυψε τις εμπνευστικές ιστορίες τεσσάρων γυναικών που επιστράτευσαν τη δύναμή τους για να προστατεύσουν τον πλανήτη, αλλά και τα μαλλιά τους, χρησιμοποιώντας τη σειρά εντατικής επανόρθωσης botanical repair.

 

 

Άθραυστη δύναμη, εκ των έσω

 

Από τις βαθιές καταδύσεις για την προστασία των ωκεανών μέχρι τη διάσχιση αποστάσεων ως Εθνικοί Πρωταθλητές Τρεξίματος των ΗΠΑ, οι πρέσβειρες της σειράς botanical repair γνωρίζουν καλά τι σημαίνει δύναμη και επανόρθωση. Χαράσσοντας το δικό τους μονοπάτι στη ζωή και αφιερώνοντας πολύ χρόνο στο να υπερπηδούν τα εμπόδια και να ξεπερνούν τα όρια στις καριέρες τους, υπέβαλλαν τα μαλλιά τους σε αλλεπάλληλες δοκιμασίες. Η καθημερινή έκθεση στον ήλιο, την άμμο και τα φυσικά στοιχεία, αποδυναμώνουν και καταστρέφουν τα λεπτά μαλλιά, ίσια, σπαστά ή με μπούκλες.

 

Refinery29 x Aveda partnership imagery of Botanical Repair Intensive Strengthening Masques.

Η λύση για την ενδυνάμωση των μαλλιών τους; Οι 100% vegan botanical repair intensive strengthening masques, που χάρη στη φυτική τους δύναμη επιτυγχάνουν επανόρθωση σε τρία επίπεδα.

 

Γνωρίστε τις δυνατές μας γυναίκες και τις καθημερινές τους φροντίδες επανόρθωσης

 

TARA THOMAS

 

Ως vegan Σεφ, σύμβουλος και δημιουργός, η Tara επιθυμεί να δημιουργήσει έναν κόσμο που όλοι θα έχουν πρόσβαση στην υγιεινή διατροφή. Μία αστική αγρότισσα που διαμένει στη Νέα Υόρκη, έχει δημιουργήσει μια σύνδεση μεταξύ σύγχρονων χώρων και φύσης, ενδυναμώνοντας την κοινότητά της και πέρα από τη γνώση της για τη γεωργία.

 

Καθώς η Τάρα περνά τις μέρες της στην ύπαιθρο καλλιεργώντας, οι μπούκλες της έρχονται αντιμέτωπες με τη φύση. “Στον κοινοτικό κήπο εμπλέκονται τόσα πολλά διαφορετικά φυσικά στοιχεία - το φως του ήλιου, η βροχή ή ο άνεμος. Μοιραία όλα αυτά θα βλάψουν τα μαλλιά και το δέρμα μου”, εξηγεί η Τάρα.

 

Πως φροντίζει τον εαυτό της και πως επανορθώνει τις ταλαιπωρημένες μπούκλες της από μέσα προς τα έξω; Εντάσσοντας στην καθημερινή της ρουτίνα την botanical repair intensive strengthening masque: rich. Η βαθιά μαλακτική σύνθεση της επανορθώνει άμεσα τα μαλλιά της, αφήνοντας τα πιο απαλά, με ορατά πιο υγιείς μπούκλες, ενώ τα προστατεύει από μελλοντική φθορά που μπορεί να υποστούν καθώς εκτίθενται στα φυσικά στοιχεία.

 

MADDIE KAUFMAN

 

Η Maddie εργάζεται για την προστασία των ωκεάνιων οικοσυστημάτων. Ως θαλάσσιος βιολόγος, υπέρμαχος της διατήρησης των ωκεανών και πλοίαρχος καταδύσεων, αφιέρωσε τη ζωή της στην αποκατάσταση κοραλλιογενών υφάλων, στον καθαρισμό των ωκεανών και, τελικά, στο να κάνει τη διαφορά.

 

Καθώς απολαμβάνει καθημερινά τον ήλιο, την άμμο και τη θάλασσα, η Maddie γνωρίζει καλά την τεράστια επίδραση αφυδάτωσης αυτών των στοιχείων στα μαλλιά της. Έτσι, αποφάσισε να ξεκινήσει ένα μακρύ ταξίδι για να εξερευνήσει πώς να φροντίζει καλύτερα τα κυματιστά της μαλλιά, ενώ συνεχίζει τις καταδύσεις και τις εξερευνήσεις του βυθού. Ανακάλυψε κάποια vegan επανορθωτική φροντίδα; Ναι, την botanical repair intensive strengthening masque: rich.

 

Η πλούσια σαν βούτυρο κρέμα μεταμορφώνει άμεσα τα μπερδεμένα, καταπονημένα μαλλιά της σε πιο απαλά, πιο λεία, μετά από μία μόλις χρήση. Επιπλέον, ένας ακόμη σημαντικός λόγος για τον οποίο αγαπάει αυτή τη μάσκα; Η 100% ανακυκλωμένη (PCR) συσκευασία μετά τη χρήση του προϊόντος. Στην Aveda, η τοποθέτηση των vegan συνθέσεων μας σε υπεύθυνες συσκευασίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αποστολή μας να φροντίζουμε τη Γη.

 

Επιλέγοντας βιώσιμα και ανακυκλώνοντας προϊόντα, μπορείτε κι εσείς να βοηθήσετε στην υποστήριξη του πλανήτη μας. “Πρέπει να είμαστε σε διαρκή επικοινωνία για όλα όσα χρησιμοποιούμε καθημερινά. Αν εκμεταλλευτούμε τη δύναμή μας μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά όσον αφορά την προστασία του πλανήτη”, λέει η Maddie.

 

ALIPHINE TULIAMUK

 

Πρωταθλήτρια τρεξίματος της Κένυας-Αμερικής αλλά και νέα μητέρα, η Aliphine αξιοποιεί τη δύναμή της σε κάθε της βήμα. Μεγάλωσε σε ένα μικρό χωριό στην αγροτική Κένυα και αποφάσισε να διοχετεύσει όλη της την ενέργεια στο να διανύει μεγάλες αποστάσεις και συνέχισε την εκπαίδευσή της έτσι ώστε να πετυχαίνει κάθε στόχο που θέτει.

 

Συνδυάζοντας όλη την εσωτερική της και εξωτερική της δύναμη για να φτάσει στη γραμμή τερματισμού, η υπαίθρια προπόνηση της Aliphine αποτελεί την απόλυτη δοκιμή αντοχής, καθώς εκπαιδεύεται σε χιόνι, καταιγίδες και χαλάζι. Τα μαλλιά της έρχονται κι εκείνα αντιμέτωπα με τα στοιχεία της φύσης.

 

“Ως μαύρη γυναίκα που τρέχει στην ύπαιθρο, έχω πολύ σκληρά, άγρια μαλλιά. Η εφίδρωση και το πολύ συχνό λούσιμο των μαλλιών μου τα κάνει σίγουρα πολύ, πολύ ξηρά”, μας λέει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η botanical repair intensive strengthening masque: rich είναι το κλειδί για την καθημερινή τους περιποίηση. Η ειδική σύνθεσή της με επιπρόσθετα βούτυρα και λιπίδια *, αποτελεί μια πλούσια φόρμουλα που επανορθώνει άμεσα τις φυσικές της μπούκλες και τους προσφέρει το σώμα και την ενίσχυση που χρειάζονται.

 

IMOGENE CANCELLARE

 

Διατηρητής βιολόγος και εξερευνητής του National Geographic, η Imogene αφιερώνει το χρόνο της όχι μόνο στην προστασία του πλανήτη μας, αλλά και στα απειλούμενα πλάσματά του. Η καθημερινή της ενασχόληση ως φοιτήτρια διδακτορικού και παθιασμένη με την άγρια ζωή, την καλεί να συνδυάσει τη βαθιά της γνώση για αυτή την επιστήμη με τις δεξιότητές της στη συλλογή δεδομένων, ενώ πλοηγείτε στην υπέροχη ύπαιθρο.

 

Κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της, η συνεχής έκθεση στα στοιχεία της φύσης αποδυναμώνει τα μαλλιά της, εστιάζοντας την προσοχή της Imogene στην επανόρθωση και την ενδυνάμωσή τους. Εντάσσοντας στη λίστα προτεραιοτήτων της τη λεπτόρρευστη, vegan botanical repair intensive strengthening masque: light απολαμβάνει άμεσα τα έθραυσα μαλλιά της να γίνονται πιο απαλά και πιο λεία. Η φυτική μας σύνθεση δε βαραίνει τα μαλλιά ενώ τους προσφέρει άμεση επανόρθωση και ενισχυμένη λάμψη.

 

Ένας ακόμη λόγος για τον οποίο η botanical repair είναι η αγαπημένη της; Οι συνθέσεις είναι 100% vegan και δεν γίνονται πειράματα σε ζώα. Το να βοηθήσουμε στην προστασία των ζώων της Γης αποτελεί θεμελιώδες μέρος της αποστολής μας για τη φροντίδα του κόσμου, καθώς και η διασφάλιση ότι τα προϊόντα μας είναι "δοκιμασμένα σε ανθρώπους" είναι ο τρόπος με τον οποίο λογοδοτούμε.

 

 

Ενίσχυσε την καθημερινή σου φροντίδα

 

Από το να ακολουθούν τα πάθη τους και να χτίζουν μία μοναδική ζωή, στο να χτίζουν δεσμούς μέσα στα μαλλιά τους, οι γυναίκες της σειράς Unbreakable Bond ενσαρκώνουν το πραγματικό νόημα της δύναμης.

 

Χρησιμοποιώντας τις botanical repair intensive strengthening masques, αυτές οι εξαιρετικές γυναίκες κάνουν τη διαφορά στον κόσμο μας, χωρίς να απειλείται η υγεία των μαλλιών τους. Κάντε το πρώτο βήμα στη δημιουργία του δικού σας ταξιδιού ενδυνάμωσης και επανορθώστε τα ταλαιπωρημένα μαλλιά με την άμεση, vegan φροντίδα που επανορθώνει εκ των έσω.

 

 

 

Με την 100% vegan επανόρθωση, οι πρέσβειρες της botanical repairενισχύουν τα μαλλιά τους και τον πλανήτη μας.

 

 

 

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

 

 

*Σε σύγκριση με την botanical repair intensive strengthening masque: light.